Till WILLFIX vänder ni er om ni vill återuppliva gamla älskade plagg, där tejperna kanske släpper eller som har fått någon skada från lägerelden, cykelvurpor eller trasiga dragkedjor m.m.
Nyare plagg är givetvis också välkomna hit för alla typer av skador och förändringar. Ökning och minskning av vidd i byxor och jackor, kortningar eller förlängningar av ärmar och ben, påsömnad eller borttag av loggor... det mesta går att fixa!

Fyll i serviceformuläret i datorn, skriv ut det och skicka in det tillsammans med det nytvättade plagget, då får jag alla uppgifter som jag behöver för att hjälpa dig på ett så bra och smidigt sätt som möjligt.

Skriv gärna en hälsning i gästboken också.
Ha en trevlig dag!
GunillaNu kan du välja hur du vill få ditt plagg i retur och hur betalningen sker. Från och med 14/8-15 finns möjlighet att betala via Swish och på så sä... Visa »

WILLFIX på InstagramOm WILLFIX


WILLFIX startade sin verksamhet -99 i Tavelsjö, två mil utanför Umeå.
 
WILLFIX erbjuder det mesta inom lagningar och ändringar av friluftskläder. Plaggets Gore-Tex garanti gäller även efter lagning och WILLFIX lämnar ett års garanti på de åtgärder som utförs mot uppvisande av kvitto.
Jag kan i dagsläget tyvärr inte lämna garanti för tejpningen av Paclite plagg då den har en tendens att ibland vilja släppa efter tvätt. Det forskars för fullt för att hitta den bästa lösningen på det problemet och så fort de har hittat svaret kommer jag givetvis att lämna garanti även på dessa jobb.
Alla kläder som lämnas in för lagning eller bedömning måste vara nytvättade. Om de inte är det kommer plagget att tvättas vid behov innan någon åtgärd utförs utan att butiken eller kunden kontaktas. (Dunplagg med revor kan av förståeliga orsaker inte tvättas innan lagning.)
En kostnad på 200 kr per plagg tas ut. I undantagsfall kan även dunplagg tvättas mot en kostnad av 300kr.
 
Jag vill även upplysa er som är pälsallergiker om att det finns hund i huset.
 
 
Gunilla